sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Marras-Joulukuussa loppuneet ja uudet tuotteet

Tein tässä muuton yhteydessä marraskuussa taas vähän kosmetiikkainventaariota. Ei ole enää paljon jäljellä. Silti yritin vähästäkin saada vielä karsittua. Kävin läpi kaikki kynsilakat, hiustuotteet ja hajuvedet, ja onnistuin lähes puolet kynsilakoista ja hiustuotteista, sekä pari hajuvettä ottamaan pois käytöstä. Pitää vain miettiä mitä niille tekee, kiertoon mieluiten.


Sante Family Mangue & Aloes Bio -ekohoitoaine oli hyvä, hiukset tuntui tykkäävän, se siloitti ja jätti hiukset takuttomiksi. Nyt kuitenkin, kun olen saanut kasvatettua lähes kokonaan oman hiusvärini takaisin (+ säännöllinen leikkauttaminen), on vaikuttanut siltä, että latvat eivät ole enää niin kuivat ja helposti takkuuntuvat. Voisinkohan päästä kokonaan hoitoaineen käyttämisestä eroon? :)

Lumene SOS -huulivoide on saatu jo kauan sitten, mutta se on ollut käytössä marraskuusta lähtien epäsäännöllisesti. Eräänä aamuna olin laittamassa sitä, ja huomasin levityspään haisevan ihan hirveältä :D siis samalta, kuin vesipullo oltuaan pesemättömänä pitkään. Harmi juttu, tässä se nähdään miksi ei pitäisi pitää isoja kosmetiikkavarastoja - tuotteet vanhenevat myös avaamattomina. 

Lumene Arctic Aqua Vartalovoide oli kiva tuote, aluksi pidin sen tuoksusta erittäin paljon, mutta loppua kohti alkoi tuntua liian voimakkaalta nenääni.

ACOn suihkugeeli oli kiva, mutta odotan enemmän vihreän putelin käyttöönottoa.

En muista mistä tuo Bad Hair hiusnaamio on tullut, mutta käytin parin hiustenpesun yhteydessä pois. Ei erityistä mainittavaa.

Uudet:


Ruohonjuuresta ostin otsonoidun seesaminsiemenöljyn, jonka sanottiin auttavan ihottumiin. Kyllä ne vähän vaalenivat säärissä, mutta lääkärin määräämä kortisonivoide oli paljon tehokkaampaa. Tuoksu on liian voimakas, tulee mieleen korkeataajuuslaitteen otsonihoitopää, mutta siihenkin tottui aika hyvin. Hintaa oli 23,90e, josta alennusta HSL:n kortilla 1,20e.

Laivalta ostin The Body Shop Oils of Life-linjan kasvoveden. Hinta oli muistaakseni 16,50 euroa. Ennestään on jo saman linjan kasvoöljy ja nämä tuoksuvat mielestäni ihanilta.

Ostin sieltä myös The Body Shopin E-vitamiini-linjan kasvojenpuhdistusemulsion, 11,50 euroa.

Yves Rocherilla oli loppuunmyynti, ja sieltä mukaan tarttui Ravitseva kaurashampoo ja -hoitoaine, jojobaöljyhoitoaine ja Monoi de Tahiti suihkugeeli. Ainiin ja käsivoiteen, joka on nyt ollut vähän läppä, liian kevyt näille käpälille.En muista tuotteiden hintoja tarkasti, mutta normaalihinnoista taisi saada alennusta 40%.

Lohjan Menneen ajan Joulumarkkinoilta ostin kolme palasaippuaa (Sysimaa osk) ja yhden palashampoon, jonka oli tehnyt naantalilainen luontaishoitaja. En tiedä milloin uskaltaisin tuota shampoota alkaa käyttää, kun pelkään hiusten tahmautumista.



Sain äidiltä Linola-ihoemulsion. Olen tässä nyt pitkään yrittänyt päästä näistä normituotteista eroon, tässä on uusi nyt käytettäväksi, mutta ei se mitään. Tänä talvena rasvailu (vartalo,jalat, kädetkin) on jäänyt erittäin vähälle.

Pomolta saadussa joululahjapaketissa oli Hurraw-huulirasva :) kivaa päästä testailemaan! Sain myös  Boho kynsilakan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti