perjantai 7. heinäkuuta 2017

Loppuneet ja uudet tuotteet 8.7.2017

Nyt pidin vähän lyhemmän välin kuin viimeksi, koska määrä alkaa olla jo mielestäni ihan hyvä. Eli tässä reilun kahden kuukauden loppuneiden saldo:


Urtekramin Deo Crystal eucalyptus-tuoksussa. Ajattelin tämän olevan vielä raikkaampi ja parempi kuin yleensä käyttämäni Aloe Vera, mutta en huomannut varsinaista eroa ainakaan toimivuudessa.

Aco White Flowers -suihkugeelissä on ensinnäkin aivan ihana pakkaus, ja toisekseen tuotteen tuoksukin on huumaava. Pesevä ainesosa on Magnesium Laurent Sulfate, mutta en ole perehtynyt onko se yhtään sen parempi kuin SLS:kään. Joka tapauksessa hyvä pesuaine.

Aco Hoitava huulivoide oli nappituote. Tuoksuu ihanan vaniljaiselta, kosteuttaa tehokkaasti, kestää pitkään ja pakkausmallikin on suosikkini. Tykkään!

Gliss Ultimate Oil Elixir on hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka siloitti kivasti ja tuoksuikin ihan hyvältä. Jatkossa yritän pärjätä ilman vastaavia tuotteita.

Taas Lifehairin Oliivi-shampoo. Nämä kuluu melko nopeasti loppuun, koska koostumus on niin paksua, ja lisäksi jos tykkää vaahdottaa hiukset (mikä on pesevyyden kannalta turhaa), tarvitsee sitä kerrallaan aika paljon tai pitää pestä kaksi kertaa.

Weledan suolahammastahna. Tekee suusta raikkaan ja puhtaan tuntuisen, mutta olen nyt toistaiseksi ainakin vaihtanut tavalliseen fluoripitoiseen tahnaan.

Scholl Velvet Smooth Päivävoide. Imeytyi jalkoihin melko nopeasti, kuten luvattu. Kosteutusteho jääkin luonnollisesti melko vähäiseksi, mutta tätä oli ihan mukavaa käyttää. Liian voimakas tuoksu.

Raunioyrttiöljyn kanssa alkoi tulla kiire, kun huomasin päiväyksen olevan 5/17. Sitä on vielä vähän käytössä, mutta siirsin pumppupulloon käytön helpottamiseksi. Pullossa lukee paljon käyttökohteita palovammoista mustelmiin ja rypyistä raskausarpiin. Viimeksi mainittuun kohteeseen olen tätä käyttänytkin, mutta ei käytöstä huolimatta ole estänyt niitä, kenties hidastanut :) 

Viinirypäleensiemenöljyn olen ostanut testiin kasvoöljyksi, koska sen pitäisi olla samalla tavalla "kuiva" öljy kuin esim jojobaöljy. Jojoba on kuitenkin tuntunut kevyemmältä, joten sitä on tullut käytettyä enemmän. Tämä on ehdottomasti myös erittäin mieluisa. Voisin varmasti käyttää jatkossakin.

Uudet:

Sain ystävältäni suloisen lahjapakkauksen jäätyäni äitiyslomalle, ja se sisälsi Himalaya-merkkisen jalkavoiteen. Pakkausta tutkittuani tämän ilmeisesti pitäisi lämmittää jalkoja, mistä tykkään paljon (en kesällä).

Varastoon ostin kaksi Oliivi-shampoota. Pakkaustekstin mukaan koostumusta on muutettu, toivottavasti vähän juoksevammaksi. Incilistat on uudessa ja vanhassa pullossa vaihtuneet aika paljonkin, toivotaan ettei ainakaan huonompaan suuntaan. Hinta 4,50€/kpl.

Volumen shampoo oli kiva löytö Prismasta. Iso pumppupullo luonnonmukaista shampoota lähti heti mukaan. Kotona aloin tutkimaan tuotetta, ja ilmeisesti sen pesevä ainesosa onkin lähes vastaavaa kuin SLS, jota olen tässä nyt jo pidempää yrittänyt vältellä. Hinta 2,75€.

Lumene Natural Code huulipuna piti ostaa vanhan tilalle, kun edellinen alkoi haisemaan vanhentuneelle. Sattui kaiken lisäksi olemaan Sokoksella alennuksessa 3,90€ (normaalisti 8,10€).

Jäädessäni äitiyslomalle sain asiakkaalta lahjaksi Jimmy Choo L'Eau hajuveden, jota olen nyt raskaana ollessani satunnaisesti käyttänyt muistijäljen saadakseni. Tykkään tästä tuoksusta paljon ja pullokin on erittäin kaunis.

Scholl Velvet Smooth Päivävoide (joka onkin jo loppunut).

Ystävältä saadussa lahjapakkauksessa oli myös tämä Palmoliven huumaavalta tuoksuva suklaa-suihkugeeli, jonka aloitan kun edellinen tuote loppuu.

Lumene Mystic Volume -ripsiväri vedenkestävänä piti ostaa tulevia häitä varten, jossa olen vieraana. Sattui myös hyvä tuuri tämän ollessa Sokoksella tarjouksessa 14,90€ (normaalisti 18,90€).

Ruohonjuuresta ostin aurinkorasvan spf 30, hinta 19,90€ (josta matkakorttialennus 0,99€).

Baby showereissa minulle tehtiin ihana hemmotteleva käsihoito Saules Fabrika Mango-tuotteilla, jotka sain hoidon lopuksi itselleni. Olen aiemminkin käyttänyt pari kuorintaa tältä sarjalta ja tykännyt paljon :)

Lopuksi vielä suoraan roskikseen meneviä:


Tässä on vanhentuneita tuotteita muutama. Olen muutenkin karsinyt erittäin paljon kosmetiikkavarastojani, mutta en ole jaksanut tänne pitää kirjaa. Lähinnä meikkituotteita ja kynsilakkoja. En säästä näitä loppuunkulumattomia edes vuodenvaihteeseen, vaan ne saavat mennä suoraan roskiin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti