maanantai 2. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 kaikki loppuneet

Koko vuoden 2016 loppuneiden saldo:



Vähän tarkempaa esittelyä kategoriakohtaisesti, mutta en kuitenkaan aio sen enempää kertoa per tuote kun ne on kuukauden tyhjentyneissä olleet jo aiemmin.


Shampoita ja hoitoaineita loppui yllättävän paljon mielestäni. 6 Shampoota, joista yksi on tuo 750ml Tigi. Hoitoaineitakin on 6kpl. Veikkaan, että lukumäärä tulee olemaan pienempi vuonna 2017, ainakin toivottavasti. Olen pitkin vuotta yrittänyt siirtyä pesuaineisiin, jotka eivät sisällä Sodium Laurent Sulfatea. Piilossa keskellä on vielä Paul Mitchellin Tea tree shampoo, joka ei loppunut, mutta joutui lähtemään.


Kolme kuivashampoota, joista Batiste on suosikki. Olisi hienoa korvata kuivashampoot esim. Perunajauhoilla. Vähällä on nykyään näidenkin käyttö, kun joudun työn takia pesemään hiukset lähes päivittäin.
Keskellä on pari roskikseen lentänyttä juttua, jääneet käyttämättä. L'orealin hiusnaamiosta pidin paljon, mutta värjäämisen lopetettua ei ole ollut tarvetta vastaavalle. Sunsilkin aurinkosuoja-aine on lähes täysi, todella vanha. Ja Elvitalin hiusöljy loppui onneksi vihdoin, se oli huono.


Vartalovoiteita oli nyt eniten tässä. Noistakin osan olen varmasti käyttänyt jalkavoiteena. Olen vähän tullut siihen tulokseen, että voiteella läträäminen on yliarvostettua; nyt on pari kuukautta pahimpaan talviaikaan jäänyt tosi heikolle rasvaaminen, mutta en ole huomannut ihon tilassa heikentymistä, ainakaan dramaattisesti. Rasvailu on vaan vuosikausien ajan ollut automaattinen rutiini riippumatta siitä, onko voiteelle tarvetta.


Suihkugeelit rivissä. Sebamedin Spa shower tuoksui aivan ihanalta! Se oli pakko ostaa, mutta valitettavasti sisältää SLS:ää. Urtekramin Aloe Vera on näistä ekologisin, ja toimi oikein hyvin.


Jalka- ja käsivoiteita. Peclavuksen halkeamavoidetta on ehkä saatava lisää joskus. Schollin halkeamavoide oli myös hyvä, mutta koostumuksessa kehittelemistä.


Simplen silmänympärysvoide oli paras näistä. Janssen cosmeticsin Face Guard ja Lumene Vitamin C olivat kai menneet huonoiksi, joten jäivät käyttämättä.


CC ja Blur on lempparit!



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti